Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa – Syksy 2020 -esite (pdf, 156 kt)

Tällä hetkellä koulutamme pääosin verkossa etäyhteyksin. Järjestämme paljon myös tiiviitä muutaman tunnin webinaareja. Verkkokoulutuksiimme on helppoa osallistua mistä päin Suomea tahansa. 

Palaa takaisin koulutuksiin

Tukiviittomia työtoiminnan arkeen -webinaari

Ajankohta: 17.11.2020 klo 09:00 - 14:00

Kohderyhmä ja sisältö:  
Koulutus on tarkoitettu työtoiminnassa työskenteleville. Koulutuksessa harjoitellaan työtoiminnan arjessa tarvittavia viittomia. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa viittomien osaamista. Koulutuksessa jaetaan kuvallinen materiaali opeteltavista viittomista.

OHJELMA:
09.00 Mitä on tukiviittominen?
09.20 Kädet liikkeelle ja viittomaan
11.00 Ruokatauko
12.00 Kädet liikkeelle ja viittomaan
13.30 Verkkosivuja viittomien opetteluun
13.50 Palaute

Tiedustelut järjestelyistä:
tikoteekki@kvl.fi tai 09-3480 9223 (osastosihteeri Marjo Timonen)

Tiedustelut sisällöistä:
virpi.yiannakou@kvl.fi tai 09-34809313

Tiedot kaikista Tikoteekin koulutuksista (www.tikoteekki.fi)

Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa.

Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

 

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 126 € (muut osallistujat 140€)
Paikka Webinaari
Järjestäjä Tikoteekki
Kouluttaja AAC-asiantuntija Virpi Yiannakou,Tikoteekki

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 3.11.2020

13 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste