Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa – Kevät 2021 -esite (pdf, 615 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

TOIMI® – toimintakyvyn kuvaamisen menetelmäkoulutus

Ajankohta: 13.4.2021

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työssäsi tarvitset tietoa kehitysvammaisten henkilöiden toimintakyvystä ja palveluntarpeesta.
Koulutuksessa pääset perehtymään TOIMI®-menetelmään ja kehitysvammaisen henkilön toimintakyvyn kuvaamiseen. Opit, miten menetelmästä saatua tietoa voidaan hyödyntää henkilön palvelusuunnittelussa ja yksilöllisessä tukemisessa.

Ohjelma:
12.00 Perustietoa toimintakyvystä
13.30 tauko
13.40 TOIMI® lomakkeen esittely ja täyttövinkit, kuvausesimerkit
15.00 Webinaari päättyy

Kesto: 3h (sis. yhden tauon)
Webinaarin toteutustapa: Webinaari toteutetaan Teams-yhteydellä ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja tarkemmat osallistumisohjeet ilmoittautumisen päätyttyä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 26.11.

Koulutusinfo

  •  Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Outi Raunetvuo, outi.raunetvuo(at)kvl.fi, puh. 045 7733 4494
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265


 

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 90€. Muut osallistujat 100€.
Paikkakunta webinaari
Paikka webinaari

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 6.4.2021

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste