Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa – Kevät 2021 -esite (pdf, 615 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN: Työntekijän tunteiden vaikutus asiakastyössä

Ajankohta: 25.2.2021 klo 13:00 - 15:00

Viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, mutta mukaan mahtuu vielä. Voit ilmoittautua 24.2. asti alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Haluatko oppia lisää, miten tunteet vaikuttavat asiakastyössä?
Sosionomi Minna Toivola tutki lopputyössään kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden parissa työskentelevien tunneosaamista ja millaisia merkityksiä tunteet synnyttävät työntekijöiden asiakaskohtaamisissa.

Kouluttaja Niina Sillanpää haastattelee sosionomi Minna Toivolaa. Aikaa jää myös yhteiselle keskustelulle.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Niina Sillanpää, niina.sillanpaa(at)kvl.fi, puh. 040 775 1411
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 50€. Muut jäsenet 55€.
Paikkakunta etäkoulutus
Kouluttaja kouluttaja Niina Sillanpää Kehitysvammaliitto ja sosionomi Minna Toivola

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste