Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa – Kevät 2021 -esite (pdf, 615 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

Läheisyhteistyö

Ajankohta: 20.4.2021 klo 09:00 - 16:00

Koulutus sopii sinulle, joka haluat parantaa yhteistyötä läheisten kanssa. Se sopii myös jo syntyneiden haastavien tilanteiden tutkimiseen, joihin ei tällä hetkellä tunnu löytyvän hyvää ratkaisua.
Päivässä käydään läpi mitkä ovat hyvän yhteistyön elementit ja miten ne saadaan toimimaan. Koulutuksessa tutustutaan omaan vuorovaikutukseen haastavissa tilanteissa ja siihen, miten tunteet ja käsitykset ohjaavat meidän toimintaamme.
Koulutuksen jälkeen tunnistat tarkemmin oman toimintasi merkityksen ja tiedät miten kehittää läheisyhteistyötä omalla työpaikallasi.

Alustava ohjelma:
9.00  Tervetuloa ja esittäytyminen
9.15  Miten luottamus omaisten ja muiden läheisten kanssa syntyy?
9.45  tauko
9.55  Mistä tekijöistä koostuu hyvä kohtaaminen?
10.50 tauko
11.00 Meidän työyhteisömme vahvuudet ja taidot omaisyhteistyössä
11.30 tauko
12.30 Ristiriitojen ratkaiseminen
14.30 Tiedottamisen hyvät käytännöt
14.00 tauko
14.15 Omaisen puheenvuoro
14.45 Yhteenveto ja palaute päivästä
15.00 Päivä päättyy

Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 13.4.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Niina Sillanpää, niina.sillanpaa(at)kvl.fi, puh. 040 775 1411
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 162€. Muut osallistujat 180€.
Paikkakunta etäkoulutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 13.4.2021

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste