Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa – Kevät 2021 -esite (pdf, 615 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

ENNAKKOTIETO UUTUUDESTA: Läheisyhteistyö

Ajankohta: 20.4.2021 klo 09:00 - 16:00

Koulutus sopii sinulle, joka haluat parantaa yhteistyötä läheisten kanssa. Se sopii myös jo syntyneiden haastavien tilanteiden tutkimiseen, joihin ei tällä hetkellä tunnu löytyvän hyvää ratkaisua.
Päivässä käydään läpi mitkä ovat hyvän yhteistyön elementit ja miten ne saadaan toimimaan. Koulutuksessa tutustutaan omaan vuorovaikutukseen haastavissa tilanteissa ja siihen, miten tunteet ja käsitykset ohjaavat meidän toimintaamme.
Koulutuksen jälkeen tunnistat tarkemmin oman toimintasi merkityksen ja tiedät miten kehittää läheisyhteistyötä omalla työpaikallasi.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Niina Sillanpää, niina.sillanpaa(at)kvl.fi, puh. 040 775 1411
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 162€. Muut osallistujat 180€.
Paikkakunta etäkoulutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 13.4.2021

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste