Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2022 (pdf, 852 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN: OSAAJAN STARTTI – Perustietoa kehitysvammaisuudesta verkkokurssi

Ajankohta: 3.5.2021

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu erityisesti juuri alalle tulleille työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat päivittää tietojaan ja taitojaan kehitysvammaisuuteen liittyen.

Kesto: Verkkokurssin laajuus on noin 8 tuntia.

Sisältö: OSAAJAN STARTTI –verkkokurssi koostuu kolmesta teemasta: 

 1. Mitä on kehitysvammaisuus?
 2. Näin kohtaan ja olen vuorovaikutuksessa
 3. Arvot ja etiikka työn perustana 

Verkkokurssilla opiskellaan videoiden, tekstimateriaalien sekä keskustelujen ja itsenäisten oppimistehtävien avulla. Verkkokurssi on tarkoitettu tehtäväksi pienissä osissa oman työn ohessa ja siihen peilaten. Kurssin alussa jokainen osallistuja määrittää omat oppimistavoitteensa. Kurssin ohjaaja on tukena kurssin aikana ja antaa palautetta tehtävistä. Kurssilainen arvioi omien tavoitteidensa toteutumista kurssin päättyessä..

Ryhmien ilmoittautumiset:
Haluaako työyhteisöösi suorittaa koulutuksen omassa ryhmässään omaan tahtiinsa? Tällöin ryhmien aloitukset sovitaan erikseen.
Huomaathan, että mikäli ilmoittaudutte riittävän isona ryhmänä teille voidaan myöntää vielä erillinen ryhmäalennus.
Ryhmien ilmoittautumiset sähköpostitse suoraan kouluttaja Outi Raunetvuolle: outi.raunetvuo(at)kvl.fi.

Koulutusinfo

 • Ilmoittautumisajan päätyttyä saa sähköpostiin linkin kurssille sekä tarkemmat ohjeet kurssille kirjautumiseen kurssin ohjaajalta.
 • Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20 henkilöä
 • Verkkokurssin suorittaneet saavat todistuksen.
 • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. 
 • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
 • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

 • Verkkokurssin ohjaaja ja lisätietoja: kouluttaja outi.raunetvuo@kvl.fi, puh. 045 7733 4494
 • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 216€ (Muut osallistujat 240€).
Paikkakunta verkkokurssi
Järjestäjä Kehitysvammaliitto

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste