Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa: syksy 2021 -esite (pdf, 310 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN: Person-Centred Outcomes and The Support Sequence – jatkokoulutus YKS:n osaajille

Ajankohdat:
7.9.2021 10:00 - 13:00
9.9.2021 10:00 - 13:00
16.9.2021 10:00 - 13:00

Viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, mutta vielä mahtuu mukaan. Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella 6.9. asti.

Koulutus sopii sinulle, jolle yksilökeskeinen elämänsuunnittelu on tuttua. Koulutuksen aiheet ovat, miten kerätä tietoa henkilöstä, miten asettaa tavoitteet yksilön toiveiden mukaan ja miten tukea henkilöä hänen tavoitteidensa mukaan.
 
Koulutus on englanninkielinen. Tapaamisten aikana käydään keskusteluja suomeksi. Näin ollen keskiverto kielenosaajakin voi osallistua. Tämän lisäksi kaikki kysymykset voi esittää suomeksi ja ne käännetään englanniksi.
 
Kouluttajat Ben Rosamund ja Emily McArdle työskentelevät Helen Sandersson yhdistyksessä. Se on kansainvälisesti arvostettu yhdistys, joka on kehittänyt yksilökeskeisen ajattelun, toiminnan ja suunnittelun välineitä.  
 
Koulutus järjestää Zoom-alustalla.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Niina Sillanpää, niina.sillanpaa(at)kvl.fi, puh. 040 775 1411
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 270€. Muut osallistujat 300€.
Paikkakunta verkkokurssi
Paikka etäkoulutus Zoom-alustalla
Kouluttaja Kouluttajat Ben Rosamund ja Emily McArdle Helen Sandersson yhdistys

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste