Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliitto kouluttaa: syksy 2021 -esite (pdf, 310 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

Työvälineitä digitaalisempaan arkeen 

Ajankohta: 20.10.2021 klo 09:00 - 15:00

Koulutus sopii työyhteisöille ja työntekijöille, jotka haluavat kehittää omaa työotettaan digitaalisempaan suuntaan ja ottaa esimerkiksi etäohjauksen käyttöön työssään.    
Koulutuksessa saat tietoa, vammaisten henkilöiden digiosallisuuden nykytilasta ja siitä, mitä hyötyjä digitekniikka ja digitaalisen maailman sisällöt voivat arkeen tuottaa. Tiedon lisäksi koulutus sisältää vuorovaikutuksellisen ja innostavan työpajaosuuden, joka kohdentuu etäohjaamiseen. Päivän lopuksi saat konkreettisia arjen digivinkkejä siihen, että voit entistä paremmin edistää digiosallisuuden mahdollisuuksien toteutumista työssäsi.  
Liity edelläkävijöiden joukkoon ja tule mukaan! Kouluttajina toimivat Honkalampi-säätiön erityisasiantuntijat.

Ohjelma
Ohjelma
9.00    Tervetuloa rakentamaan digitaalisempaa arkea
           - digiosallisuuden nykytila
           - digitaalisuuden tuottamat mahdollisuudet ja hyödyt
           Tauko  
10.15   Pihtiotteessa: Etäohjaaminen
11.30   Lounastauko
12.30   Etäohjaamisen työpaja
           - oivallusten ja ideoiden purku
           Tauko
14.20   Millä teoilla arkea voi digittää?  
           Palaute
15.00   Päivä päättyy

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: asiantuntija Susanna Rieppo, susanna.rieppo(at)kvl.fi, puh. 050 329 0511
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 162€. Muut osallistujat 180€.
Paikkakunta etäkoulutus
Paikka etäkoulutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 6.10.2021

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste