Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2023 (pdf, 905 kt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN: Tietoa ja kysymyksiä koronasta -webinaari omaisille ja läheisille

Ajankohta: 21.6.2021 klo 17:00 - 18:30

Mietityttääkö kehitysvammaisen läheisesi koronariski tai -rokote? Lääkäri Anna-Barbara Kress vastaa kysymyksiin perheille ja omaisille järjestettävässä verkkotapahtumassa.
Tapahtuma järjestetään Teams-alustalla.

Ilmoittaudu mukaan 20.6.2021 mennessä. Tapahtuma on ilmainen. Osallistumislinkki lähetään ilmoittautuneille sähköpostiin.

Tervetuloa!

Lisätietoa
 

  • asiantuntija Susanna Rieppo, Kehitysvammaliitto ry, p. 050 329 0511, susanna.rieppo(at)kvl.fi

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

 

Osallistumismaksu Tapahtuma on maksuton
Paikkakunta webinaari
Paikka Teams-etäyhteys
Järjestäjä Kehitysvammaliitto ja Kehitysvammaisten Tukiliitto
Kouluttaja Lääkäri Anna-Barbara Kress

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste