Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2022 (pdf, 916 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Palaa takaisin koulutuksiin

Esihenkilöiden muutospysäkit - Korona-ajan tilinpäätös, webinaarisarja 2/5

Ajankohta: 15.3.2022 klo 12:00 - 15:00

Viisiosainen tapahtumasarja antaa yhteisöllistä tukea esimiestyöhön ja sen ajankohtaisiin teemoihin. Yhteistä keskustelua alustavat teemojen erityisosaajat. Liity esihenkilöyhteisöön saamaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä työsi tueksi.

Tilaisuus sopii sinulle, joka haluat kuulla tutkittua tietoa siitä, miten vammaiset ihmiset ovat pärjänneet koronan aikana. Aiheesta alustaa tutkija Sonja Miettinen, joka tutkii vammaisten, läheisten ja työntekijöiden kokemuksia korona-ajasta Tulevaisuutta luomassa -ESR-hankkeessa. Alustuksen jälkeen keskustellaan yhdessä ja tunnistetaan onnistumisia sekä hyödynnetään opittua voimavarojen vahvistamiseksi arjen työ.

  • 15.2.2022 klo 12-15.00 Urakehitysmalli
  • 15.3.2022 klo 12-15.00 Korona-ajan tilinpäätös
  • 3.5.2022 klo 12-15.00 Monikulttuurisuus työssä ja työyhteisössä

Voit osallistua yksittäiseen tapahtumaan alla olevan ilmoittautumislomakken kautta.
Mikäli haluat ilmoittautua kerralla koko kevään tapahtumasarjaan lähetä sähköpostia osoitteeseen mirka.oksanen@kvl.fi.
Kokonaishinta kevään kolmeen tapahtumaan: 150 € (jäsenet) ja muut osallistujat 189 €.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Liisa Jokela, liisa.jokela(at)kvl.fi, puh. 050 592 8505
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 85 euroa. Muut osallistujat 93 euroa.
Paikkakunta verkkotapahtuma
Paikka verkkotapahtuma

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 8.3.2022

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuojaseloste