Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2022 (pdf, 852 kt)

Tällä hetkellä koulutamme etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

PERUTTU: Työ- ja päivätoiminnan luovat menetelmät, Luovaa teknologiaa - työpajasarja 2/4

Ajankohta: 22.3.2022 klo 09:00 - 15:00

Neliosainen työpajasarja työ- ja päivätoiminnan henkilöstölle tai muille aiheesta kiinnostuneille. Työpajoista kaksi toteutetaan keväällä ja toiset kaksi syksyllä.

  • 17.2. klo 9.-15.00 Iloa taiteesta, osa 1/4 -> SIIRTYY SYKSYYN 2022
  • 22.3. klo 9.-15.00 Luovaa teknologiaa, osa 2/4

Ota valokuvia tai kuvaa videoita Android- tai iPad-laitteilla ja tuo sisältö ja välineet mukanasi työpajaan. Mikäli käytössäsi on vain älypuhelin, tuo mukanasi myös kannettava tietokone, joilla kuvia ja videoita muokataan. Työpajassa opit muokkaamaan kuvia ja videoita. Luvassa paljon käytännönläheistä tekemistä ja uuden kokeilemista!

Voit osallistua yksittäiseen tapahtumaan alla olevan ilmoittautumislomakken kautta.
Mikäli haluat ilmoittautua kerralla kevään kahteen työpajaan lähetä sähköpostia osoitteeseen mirka.oksanen@kvl.fi.
Kokonaishinta kevään kahteen työpajaan: Kehitysvammaliiton jäsenet: 226 euroa ja muut osallistujat: 252 euroa.  

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • sisällöstä: Kansalaistoiminnan päällikkö Niina Sillanpää, niina.sillanpaa(at)kvl.fi, puh. 040 775 1411
  • käytännönjärjestelyistä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, p. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumismaksu Kehitysvammaliiton jäsenet 170 euroa. Muut osallistujat 189 euroa.
Paikkakunta Espoo
Paikka Kehitysvammaliitto ry, Linnoitustie 2 B, 02600 Espoo

Tietosuojaseloste