Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2023 (pdf, 696 kt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Kirjoita selkokieltä -verkkokurssi

Ajankohta: 31.12.2023

Sisältö

Mikä tekee tekstistä helppolukuisen? Miten kirjoitat hyvää selkotekstiä? Omatoimisella verkkokurssilla perehdyt selkokielen periaatteisiin ja selkokirjoittamiseen. Pääpaino on selkokielisissä informaatioteksteissä, esimerkiksi verkko- ja esiteteksteissä.

Kurssin voi aloittaa milloin vain, ja sen voi suorittaa osissa oman aikataulun mukaan. Kun ilmoittautumisesi on vahvistettu, sinulla on 70 päivää aikaa suorittaa kurssi.

Kurssissa on seitsemän osaa, jotka koostuvat teoriasta ja tehtävistä. Yhden osan suorittamiseen menee 30–60 minuuttia, ja osa kannattaa suorittaa aina kerralla kokonaan valmiiksi.

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisen hyvin aloitteleville selkokirjoittajille, mutta siitä on hyötyä myös selkokielen perusteiden kertaamisessa.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Marjo Timonen, 09 3480 9223

Koulutusinfo

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sähköpostilla tarkemmat ohjeet verkkokurssille kirjautumiseen.

Osallistumismaksu laskutetaan verkkokurssille ilmoittaututumisen jälkeen.

Peruutusehdot

Osallistumisen verkkokurssille voi peruuttaa 14 päivän kuluessa ilmoittautumispäivästä, jos kurssin suorittamista ei ole ehditty aloittaa.

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 145€ (Muut osallistujat 160€)
PaikkakuntaVerkkokurssi
JärjestäjäSelkokeskus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 31.12.2023

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste