Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

GoTalk NOW -kommunikointiohjelman perusteet

Ajankohta: 16.3.2023 klo 09:00 - 16:00

GoTalk NOW -kommunikointiohjelma on iPadille tehty sovellus, joka ladataan App Storesta. Go Talk NOW -sovelluksessa voi rakentaa omia sisältöjä, lisäksi Go Talk NOW:n verkossa olevasta kirjastossa on jonkin verran valmiita sisältöjä. Go Talk NOW sisältää kuvakirjaston, ja PCS-kuvat voi hankkia erikseen, omienkin kuvien lisääminen on helppoa.

Koulutuksessa käydään läpi Go Talk NOW:n perusteet, asetukset ja komennot. Luodaan uusi kirja ja lisätään siihen sivuja. Käydään läpi Go Talk NOW:n asetukset ja sivujen asetukset sekä harjoitellaan sivujen muokkaamista ja eri toimintojen lisäämistä painikkeisiin (kuva, teksti, toiminto)

OHJELMA
09.00 Go Talk NOW -esittely ja aamukahvi 
10.00 Go Talk NOW:n yleiset asetukset ja komennot
11.30 Lounastauko
12.30 Oman kirjan tekeminen, sivun asetukset ja sivun muokkaaminen, linkit sivusta toiseen
13:30 Ruudukon muokkaaminen, painikkeiden luominen ja toimintojen lisääminen
14.15 Kahvitauko
14.30 Valmiin kirjan päivittäminen
15:30 Go Talk NOW OnLine -valikoiman esittely 
16.00 Koulutuspäivä päättyy

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

 

Osallistumismaksu187 € (jäsenet) tai 208 € (muut) (sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit)
PaikkakuntaEspoo
PaikkaKehitysvammaliitto, Linnoitustie 2 B, 02600 Espoo. Koulutus on läsnäkoulutus.
JärjestäjäTikoteekki
Kouluttajaavustavan tietotekniikan asiantuntija Marina Green-Järvinen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste