Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2023 (pdf, 696 kt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Työpaja - Videoilla virtaa työ- ja päivätoimintaan!

Ajankohta: 22.3.2023 klo 09:00 - 15:00

Videot ja kuvat ovat tehokas tapa havainnollistaa erilaisia arjen taitoihin ja tilanteisiin liittyviä asioita mielenkiintoisella ja luovalla tavalla. Työpajassa saat ideoita, miten voit hyödyntää 
älylaitteita (Android- ja iPad-tablettilaitteet/älypuhelimet) työtoiminnassa ja työhönvalmennuksessa. Työpajassa opit muokkaamaan kuvia ja videoita niin, että lopputuloksena on suunniteltu video, joka sisältää kuvia, ääntä, tekstiä jne. Saat suunnitella ja tuottaa oman käsikirjoituksen. Pääset ideoimaan ja kokeilemaan, miten älylaitteiden avulla 
voit motivoida sekä syventää oppimista asiakkaan kiinnostuksien ja valmiuksien mukaisesti. Luvassa on paljon käytännönläheistä ideointia, tekemistä ja uuden kokeilemista. Tuo mukaasi älypuhelin ja/tai tablettilaite. Koulutuksessa voit myös lainata iPad-laitetta.

Kohderyhmä: Työpaja sopii työ- ja päivätoiminnan ohjaajille ja muille videoiden hyödyntämisestä ohjaustyössään kiinnostuneille.

OHJELMA (alustava aikataulu):
9.00   Tervetuloa! Orientaatio päivään
9.15    Mitä kaikkea voi tehdä? Esimerkkejä erilaisista videoista 
9.30    Kuvat ja niiden muokkaaminen:
              rajaukset, säädöt, tekstin lisäys
10.00 Erilaiset videoeditorit, videoiden kuvaaminen ja editointi:  
              videoiden leikkaaminen, tehosteet, nauhoitukset, taustamusiikki, tekstitykset, tallennus
12.00 Lounas (omakustanteienen)
13.00 Videoiden editointi jatkuu, kohti omaa videota: 
              käsikirjoituksen laatiminen, käytännön harjoittelua ja ideoita & vinkkejä
14.45  Loppuyhteenveto ja palaute
15.00 Ohjelma päättyy
 

Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 15.3.

Koulutusinfo

  • Huomioimme koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatamme tapahtumissamme kulloinkin voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia.
  • Koulutuksen toteutumisesta tai tapahtumapaikan muutoksesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli tapahtumassa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Matkat ja majoitus:

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: Asiantuntija, tuottaja, viestintäteknologia (TVT) erityisopetuksessa Paula Jägerhorn, paula.jagerhorn(at)kvl.fi, puh. 040 523 4830
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 50 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 187€. Muut osallistujat 208€.
PaikkakuntaEspoo, Leppävaara
Paikkalähikoulutus, Kehitysvammaliitto, Linnoitustie 2 B, 02600 Espoo
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry
KouluttajaPaula Jägerhorn, Kehitysvammaliitto

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste