Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Tukiasumisen kollegakahvit - verkkokahvila

Ajankohta: 23.3.2023 klo 14:00 - 15:30

Verkkokahvila on tukiasumisen työntekijöiden kohtaamispaikka, jossa pohditaan työssä esille nousevia aiheita. Aiheet kerätään osallistujilta ja niitä alustaa eri asiantuntijat. Tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä. 
Tässä verkkokahvilassa teemana on asiakkaiden taloudenhallinta ja miten sitä voidaan tukea.

Ilmoittautuminen maaliskuun kahvilaan tästä: https://www.lyyti.in/Tukiasumisen_kollegakahvit_maaliskuu_9829

Lisätietoa:

  • sisällöstä: kouluttaja Liisa Jokela Puh. 09 3480 9232

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuTapahtuma on maksuton
Paikkakuntaverkkotapahtuma
Paikkaverkkotapahtuma
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry yhdessä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa

Tietosuojaseloste