Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Maksuton webinaari - Tukea kommunikointiin ja monipuolista tietoa kehitysvammaisuudesta (1h)

Nainen lukee Selkosanomat-sanomalehteä.

Ajankohta: 14.2.2023 klo 13:00 - 14:00

Kehitysvammaliitto kouluttaa - Tukea kommunikointiin ja monipuolista tietoa kehitysvammaisuudesta

Oletko sinä kehitysvamma-alan työntekijä, opiskelija tai opettaja? Tai kaipaatko lisätietoa saavutettavasta viestinnästä ja vuorovaikutuksesta? 

Tule kuulemaan lyhyitä tietoiskuja kehitysvammaisuudesta, selkokielestä ja vuorovaikutuksesta erityistä tukea tarvitsevan henkilön kanssa. Pääset myös tutustumaan monipuoliseen koulutustarjontaamme, jonka avulla voit päivittää ja kehittää ammattitaitosi tähän päivään.

Kehitysvammaliitto on alan johtava kouluttaja. Tarjoamme koulutusta vammaispalveluiden ja opetuksen ammattilaisille sekä kaikille, jotka työskentelevät kehitys- ja puhevammaisten ihmisten kanssa. Lisäksi järjestämme koulutusta esimerkiksi viestinnän tekijöille mm. selkokielestä ja saavutettavista verkkopalveluista.

Aidosti mukana! – Kehitysvammaliitto

Lisätietoa tapahtumasta:

Juho Ylitalo
asiantuntija
Kehitysvammaliitto
juho.ylitalo@kvl.fi

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuMaksuton tapahtuma
PaikkakuntaWebinaari
PaikkaWebinaari
JärjestäjäKehitysvammaliitto
KouluttajaKehitysvammaliiton yksiköiden kouluttajat

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste