Koulutuskalenteri

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2023 (pdf, 905 kt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Erityisoppija osalliseksi luovin menetelmin (2 op)

Ajankohdat:
28.9.2023 14:30 - 16:45
5.10.2023 14:30 - 16:45
12.10.2023 14:30 - 16:45
31.10.2023 17:00 - 18:00
2.11.2023 14:30 - 16:45
9.11.2023 14:30 - 16:45

HUOM! Opetushallituksen tukema maksuton täydennyskoulutus on suunnattu opetustoimen henkilöstölle

Koulutukseen osallistujilla tulisi olla tietokoneen lisäksi käytössään iPad ja mahdollisuus hankkia siihen koulutuksessa käytettävät ohjelmat.

Toteutus

Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa (Teams).

Alustava sisältö

Koulutuksessa perehdytään erityisopetuksessa hyödynnettäviin sovelluksiin (iPad), jotka vahvistavat erityistä tukea tarvitsevan oppijan osallisuutta ja vuorovaikutusta. Painopiste on kehittää osallistujien omia digitaitoja ja rohkaista heitä uudistamaan opetustaan oppilaita aktivoivampaan suuntaan. Tämä tapahtuu luovan ilmaisun ja erilaisten kommunikointisovellusten keinoin: mm. kuvakerronta, oppijan itsensä tekemät sähköiset tuotokset, e-kirjat, äänitteet, videot ja kommunikointi tuetusti. 

Koulutuksessa jaetaan hyviä käytänteitä, opetusideoita ja kokemuksia, joissa erityistä tukea tarvitsevat oppilaat ovat aktiivisia toimijoita ja heidän osallisuuttaan vahvistetaan. Koulutus on käytännönläheinen, opetustyöhön läheisesti liittyvä ja sitä kehittävä, etäjaksoilla testataan uusia osallisuutta tukevia sovelluksia ja opetusideoita.

 Verkkokoulutus, 5 koulutuskertaa (+ 1 vapaamuotoinen verkkotapaaminen 31.10. klo 17-18).

OhjelmaKoulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuun aikana.

Osallistuminen

Opetushallituksen tukemana koulutukseen otetaan 25 osallistujaa. Opetushallitus ei vastaa mahdollisista ruokailu- ja matkakuluista eikä sijaisten järjestämisestä aiheutuvista kuluista.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä 7.9.2023.

Koulutusinfo

  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.

Lisätietoa

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua ennen viimeistä ilmoittautumispäivää ilman kuluja. Jos peruminen tapahtuu tämän jälkeen, veloitamme perumismaksun.

Mikäli osallistuja keskeyttää koulutuksen ilman painavaa syytä, peritään osallistujalta keskeytysmaksu.

Osallistumismaksu Koulutus on maksuton: Opetushallituksen tukema opetushenkilöstön täydennyskoulutus
Paikkakunta Verkkokoulutus: Teams
Järjestäjä Elinikäisen oppimisen yksikkö

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 7.9.2023

25 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste