Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Onnistunut kohtaaminen kehitysvammatyössä -webinaari (1,5 h)

Ajankohta: 28.11.2023 klo 13:30 - 15:00

Maksuton Teams-webinaari on tarkoitettu Kehitysvammaliiton jäsenorganisaatioiden työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään vuorovaikutustapaansa asiakkaiden kanssa, joilla on merkittäviä kommunikoinnin vaikeuksia.

Webinaarissa esitellään LOVIT – muistisääntö, joka on avain onnistuneeseen kohtaamiseen. Se auttaa ammattilaisia sisäistämään, mikä on vuorovaikutuksessa tärkeää ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota omassa tavassa kohdata ihminen, jolla on kehitysvamma ja merkittäviä kommunikoinnin vaikeuksia.  Aihetta käsitellään luennossa käytännönläheisesti mm. videoesimerkkien kautta.

Lisätietoa

  • Tikoteekin asiantuntija, puheterapeutti Kaisa Laine, kaisa.laine(at)kvl.fi, p. 09 3480 9315
  • koulutussuunnittelija Marjo Timonen, p. 09 248 09223

 

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

 

Osallistumismaksumaksuton
Paikkakuntawebinaari
JärjestäjäTikoteekki
KouluttajaTikoteekin asiantuntija, puheterapeutti Kaisa Laine

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste