Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

Tulevaisuutta luomassa -hankkeen loppuwebinaari

Ajankohta: 7.6.2023 klo 15:00 - 16:00

Tapahtuman koko nimi: Tulevaisuutta luomassa -hankkeen loppuwebinaari
Selviytymistä tukevia toimintamalleja vakaviin häiriötilanteisiin

Tervetuloa tutustumaan toimintamalleihin, jotka tukevat vammaisten ja maahanmuuttaneiden ihmisten huomioimista vakavissa häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa sekä niihin varautumisessa.  Toimintamallien lisäksi kuulemme, mitä hyötyä viranhaltijat, ammattilaiset ja järjestöt kertovat niistä olevan työlleen, jota he tekevät ihmisten auttamiseksi häiriötilanteissa.

Tervetuloa!
Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. 

Liity mukaan ke 7.6. klo 15-16 Teams-tapaamiseen tästä linkistä.

Toimintamallit julkaistaan varautumista tukevina toimintakortteina  25.5.2023. 
Lisätietoa ja linkit julkaisuun sekä hankkeen tutkimustuloksiin ja muihin tuotoksiin verkossa
Tulevaisuutta luomassa -hanke (Kehitysvammaliitto)

Tapahtuman järjestää Vammaisten ja ulkomaalaistaustaisten ihmisten selviäminen poikkeus- ja kriisitilanteissa – Tulevaisuutta luomassa covid-19-kokemusten pohjalta (2021–2023) -hanke, joka on Kehitysvammaliiton, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Kuntaliiton (Hyvil Oy) yhteinen hanke. Kehitysvammaliitto koordinoi hanketta ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke päättyy 31.7.2023.

Lisätietoa: projektipäällikkö Susanna Rieppo, susanna.rieppo(a)kvl.fi, p. 050 329 0511

Peruutusehdot

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

OsallistumismaksuTapahtuma on ilmainen.
PaikkakuntaEtätapahtuma (Teams)
PaikkaPaikka: Teams-etätapahtuma
JärjestäjäJärjestäjä: Tulevaisuutta luomassa -hanke/Kehitysvammaliitto, THL ja Hyvil Oy

Tietosuojaseloste