Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN: Positiivinen riskinarviointi valintojen tukena

Ajankohta: 19.10.2023 klo 13:00 - 15:30

Viimeinen ilmoittautumispäviä on mennyt, mutta koulutuksessa on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu 18.10.

Sisältö: 
Koulutuksessa tutkitaan elämänvalintoihin ja -muutoksiin liittyviä riskejä sekä mahdollisuuksia. Voiko riskejä vähentää tai hallita? Millaisissa tilanteissa riskinarviointi on tarpeen? Mitkä ovat positiivisen riskinarvioinnin periaatteet? Koulutuksessa syvennytään aiheeseen käytännön esimerkkien ja harjoitusten avulla. 
Työpajan jälkeen voit ottaa työvälineen käyttöön ja soveltaa oppimaasi arjen tilanteissa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 12.10. 

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: Kansalaistoiminnan päällikkö Niina Sillanpää, niina.sillanpaa(at)kvl.fi, P. 040 7751411
  • käytännönjärjestäjä: Jäsenpalveluiden sihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 50 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.
Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.
Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 79,20 euroa/hlö. Muut osallistujat 88 euroa/hlö.
PaikkakuntaEtäkoulutus
Paikkaetäkoulutus
JärjestäjäKehitysvammaliitto

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste