Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, kevät 2024 (pdf, 1 Mt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN: Kehitysvamma ja ikääntyminen -etäkoulutus

Ajankohta: 22.11.2023 klo 12:00 - 16:00

Viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, mutta koulutuksessa on vielä tilaa. Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella 21.11. mennessä.

Sisältö: 
Miten tuen ikääntyvän kehitysvammaisen ihmisen toimintakykyä ja hyvinvointia? Koulutuksessa käsitellään muun muassa kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden ikääntymiseen liittyviä erityispiirteitä. Lisäksi käydään läpi iäkkään kehitysvammaisen ihmisen elämänkulkuun liittyviä siirtymävaiheita, joihin on syytä kiinnittää erityistä huomiota.

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu hyvin kehitysvamma-alalla työskenteleville tai alalle kouluttautuville.

Ohjelma:
12.00 Ikääntymisen erityispiirteet kehitysvammaisilla ja autismin kirjon henkilöillä
13.00 Tauko 
13.15 Kehitysvammaisen henkilön elämänkulun siirtymävaiheet 
14.15 tauko
14.30 Miten tuen ikääntyvän kehitysvammaisen henkilön toimijuutta ja hyvinvointia?
15.30 Kysymyksiä ja keskustelua
16.00 Koulutus päättyy

Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on  8.11.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: Asiantuntija  Juho Ylitalo, juho.ylitalo(at)kvl.fi, puh. 050 502 7986
  • käytännönjärjestäjä: Jäsen palveluiden sihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 50 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.
Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.
Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 120,60 euroa/henkilö. Muut osallistujat 134 euroa/henkilö.
PaikkakuntaEtäkoulutus
Paikkaetäkoulutus
JärjestäjäKehitysvammaliitto
KouluttajaSirpa Granö

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietosuojaseloste