Koulutuskalenteri
Kuva: Risto Musta

Tarjoamme monipuolista koulutusta ajankohtaisista aiheista – mm. seminaareja, neuvottelupäiviä ja konsultointia. Kehitysvammaliiton koulutukset ovat edullisempia jäsenillemme.

Liity jäseneksi

Kehitysvammaliiton tapahtumakalenteri jäsenille, syksy 2023 (pdf, 696 kt)

Tällä hetkellä koulutamme enimmäkseen etänä! Etäkoulutukset mahdollistavat osallistumisesi paikasta huolimatta. Koulutuksemme ovat vuorovaikutuksellisia, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua keskusteluihin sekä esittää kysymyksiä.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koulutuksiin, etäyhteyksiin ja osallistumiseen liittyen.

Verkkokursseja ja tilauskoulutusta muille kuin jäsenillemme tarjoaa Kehitysvammaliiton 100-prosenttisesti omistama yritys Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy.

saavuta.fi

Palaa takaisin koulutuksiin

ALUSTAVA: Kehitysvamma ja muistisairaudet - etäkoulutus

Ajankohta: 23.11.2023 klo 12:00 - 16:00

Sisältö: 
Miten tunnistan kehitysvammaisen ihmisen muistisairauden? Miten tuen ja annan hyvää hoitoa? Koulutuksessa käydään läpi perustietoa muistisairauksista sekä muistisairauksien riskitekijöistä kehitysvammaisilla henkilöillä. Lisäksi koulutus antaa valmiuksia aivoterveyden edistämiseen.

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu kehitysvamma-alalla työskenteleville tai alalle kouluttautuville.

Alustava ohjelma:
Alustava ohjelma lisätään myöhemmmin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on  9.11.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: Juho Ylitalo
  • käytännönjärjestäjä: Jäsen palveluiden sihteeri Mirka Oksanen, mirka.oksanen(at)kvl.fi, puh. 09 3480 9265

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus, toimistokuluina veloitetaan 50 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.
Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (mirka.oksanen@kvl.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.
Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin

OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 120,60 euroa/henkilö. Muut osallistujat 134 euroa/henkilö.
PaikkakuntaEtäkoulutus
Paikkaetäkoulutus
JärjestäjäKehitysvammaliitto
KouluttajaSirpa Granö

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 9.11.2023

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudu

Tietosuojaseloste